Veelgestelde vragen

Aanmelden doe je eenvoudig via onze inschrijfpagina. Bedenk een leuke gebruikersnaam en vul de overige velden in. Vervolgens sturen we je een e-mail waarmee je je account kunt activeren. Hierna kun je inloggen op de website en je profiel verder aanvullen. 

Een account op Seniorenplaza is tijdelijk 100% gratis!

Wij willen graag dat iedereen op Seniorenplaza veilig en discreet gebruik kan maken van de website. Je profiel kan bijvoorbeeld alleen bekeken worden door andere leden van Seniorenplaza en we zullen je profiel ook nooit delen met derden.

Op Seniorenplaza vind je alleen geverifieerde profielen. De profielen worden regelmatig door ons gecontroleerd en verwijderd indien deze niet voldoen aan ons beleid.

Daarnaast is onze website voorzien van een SSL beveiligingscertificaat, wat betekent dat de informatie die je verzendt of ontvangt via onze website privé is.

Wij doen er alles aan om je een veilige omgeving te bieden om nieuwe mensen te ontmoeten. Desondanks raden we je aan voorzichtig te zijn met het delen van je contactgegevens en andere persoonlijke informatie met andere leden.

Je kunt je wachtwoord en je e-mailadres wijzigen door in te loggen en in het menu te klikken op Mijn account.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op het inlogscherm op Wachtwoord vergeten. We sturen je een e-mail met instructies om je wachtwoord te resetten.

Je kunt je account verwijderen door in te loggen en te navigeren naar de pagina Mijn account. Klik dan op Account verwijderen en bevestig je keuze. Het verwijderen van je account kan niet ongedaan gemaakt worden.

Mocht je een vraag hebben die op deze pagina niet wordt beantwoord dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@seniorenplaza.nl.